IP beveiliging, "de moderne totaaloplossing"

Bewaking en beveiliging van eigendommen en personen is niet meer weg te denken uit onze samenleving. De voortdurende dreiging van toegenomen criminaliteit en terrorisme maakt het nodig om toegangscontrole en inbraakpreventie intelligent te organiseren.

IP beveiliging biedt een moderne, eenvoudige, flexibele en kostenefficiënte oplossing. Voor een IP-camerasysteem is geen aparte bekabeling meer nodig, via de netwerkserver kan vanaf iedere plaats controle en bewaking plaatsvinden. Afhankelijk van het gewenste beveiligingsniveau kan een systeem worden ontworpen al dan niet met beeldregistratie.

Voordelen van IP beveiliging zijn:

Lage kosten: door gebruik te maken van standaard hard- en software, aangesloten op een al bestaand netwerk worden installatie- en beheerskosten tot een minimum beperkt.

Flexibiliteit: een camera kan overal geplaatst worden in een netwerk, live beelden of opgeslagen videostream kunnen op iedere plek via Internet worden bekeken.

RallyPro levert een compleet pakket producten en diensten op het gebied van IP beveiliging. Met onze specialistische kennis en ervaring op dit gebied kunnen wij zeer betaalbare en toekomstbestendige oplossingen bieden. Ook vervanging van een traditioneel analoog CCTV systeem door een IP-camerasysteem is een prima mogelijkheid.